Gavekort til Comwell hoteller

Debello Media har indgået aftale med Comwell hotellerne, så Wellness Til Dig gavekort kan anvendes her.
Comwell Borupgaard i Snekkersten

Det bedst kendte af Comwell’s hoteller er nok Comwell Borupgaard i Snekkersten i Nordsjælland. På dette 4-stjernede hotel hvor hovedbygningen er en tidligere herregård og stadig med stråtag, bydes på lækre spa-faciliteter.
Her er bygget et decideret spahus, Aquaspa, som er udstyret med saunaer, dampbad, jacuzzi m.m.
Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park i Børkop ved Vejle Fjord kan vel knapt ligge bedre i landskabet. Her er masser af lækre spa-faciliteter i AquaSpa – sauna, dampbad, varmtvandsbassin og meget andet. Her bydes selvfølgelig på et væld af lækre wellness-behandlinger – også som parbehandlinger.
Comwell Hvide Hus Aalborg

Wellness Til Dig gavekortet kan også anvendes på de Comwell hoteller, som ikke har spa-faciliteter, som f.eks. Comwell Hvide Hus i Aalborg. Gavekortet kan nemlig anvendes til betaling af aller hotellernes ydelser – ophold, restaurant, bar, wellness-behandlinger m.v.
I Aalborg kan man så selv kombinere et ophold med en massage eller ansigtsbehandling hos en af de nærliggende wellness-steder.

Wellness Til Dig gavekortet kan anvendes til betaling i mange andre hoteller i Danmark og Tyskland.
Se oversigt over hoteller

This entry was posted in Wellness, Wellness ophold and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>