Gavekort til helikoptertur

En helikoptertur ligger næsten på linje med en ballontur, hvis der skal måles på en skala hvad angår eventyroplevelser.

Der er vel ikke ret mange flere, som har prøvet en helikoptertur, i forhold til det antal danskere som har prøvet en ballontur. Det er jo normalt kun forretningsfolk og redningsfolk, som foretager helikopterflyvninger. Det er jo ikke så tit almindelige mennesker har så travlt, at de vil betale prisen for en tur i helikopter.

Men da det jo netop er en anderledes og spændende oplevelse, at prøve en flyvning i helikopter, så er det også en god gaveide med et gavekort til en helikoptertur til personer, som gerne vil prøve noget specielt.

HelikopterturHelikoptertur over København, Odense, Aarhus, eller Roskilde
Her er der mulighed for en tur med helikopter over byen med op til 3 personer ad gangen og indflydelse på, hvor der skal flyves hen. Helikopterflyvningerne foregår lørdage og søndage fra marts til oktober. En god gaveide til fødselsdag eller julegave til far, mor, søster, bror eller en anden du holder af. Og måske vil du gerne selv med på en flyvetur i helikopter?
Pris kr. 699 pr. person.
Se tilbud

Helikopter over Danmark
Du har mulighed for at skræddersy din egen helikoptertur med en rundflyvning næsten hvor som helst.
Pris fra kr. 2.000.
Se tilbud

Helikopterflyvning med op til 3 personer
Rundflyvning fra Roskilde eller Aarhus Lufthavn.
Pris fra kr. 2.300.
Se tilbud

Helikopterpilot kursus

Den perfekte gave til en ven, far, søn, eller bror som går og drømmer om selv at blive helikopterpilot en dag er – netop et gavekort til et kursus i at flyve en helikopter selv. Dette kursus kan man få i Roskilde eller Randers og dermed tage det første store skridt til at blive rigtig helikopterpilot – om ikke andet, så helikopterpilot for en dag. Det kan selvfølgelige være en rigtig drengerøvs-oplevelse, men det vil sikkert også vække glæde som gavekort til en far, endda bedstefar, kæresten eller din egen mor.
Pris kr. 2.745.
Se tilbud

Helikopter simulatorHelikoptersimulator
Det er næsten som at være der selv – i luften. I en helikoptersimulator kan du dog boltre dig lidt mere uden risiko for at komme til skade. Og du har i øvrigt mulighed for at flyve hvorhen du vil i Danmark – og se netop din by fra oven, uanset hvor du bor. Her kan du teste dine flyveevner i en helikopter af, før du beslutter dig for, om du skal være helikopterpilot eller buschauffør :-) . Giv gavekort til en tur i en helikoptersimulator til en god ven, kæresten eller måske din far. Pris kr. 349.
Se tilbud

Go Dream

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>