Gavekort til mand

Noget af det sværeste i denne verden er, at finde på en gave til en mand der har alt. Så et gavekort til ham er nok det som rammer bedst. Så kan han selv vælge.

Gavekort til mand
Hvis manden nu har alt eller det meste i forvejen, så er det måske mere et gavekort til en sjov, spændende eller romantisk oplevelse, som vil vække glæde.

Her følger nogle forslag til gavekort til mænd:

Massage til manden
Wellness til digDin mand er måske den type, som godt nok klager over ondt i nakken, ryggen eller skuldrene, men ikke gøre noget ved det.
Hvorfor ikke “tvinge” ham til at få det fixet, ved at give ham et gavekort til en god massage. Det kunne jo også være en parmassage, hvor I kan hygge jer sammen, og få begges muskler tilbage på plads.
Gavekort til massage i Århus, f.eks. hos Skønhedseksperten, i København f.eks hos Klinik Mijo, eller køb som et gavekort på et beløb, hvor gavemodtageren selv vælger hvor det skal bruges.

Ballonflyvning
Tur i luftballonDen ultimative gave til manden der har prøvet det hele. Det er de færreste, som har prøvet en tur i luftballon, selv om mange har drømt om det, når de har betragtet de tyste balloner svæve over landskabet. Med dette gavekort kan manden få en svævetur i 500 meters højde fra et sted på Sjælland eller omkring Silkeborg. Turen tager 3-4 timer inkl. opvarmning af ballonen. Efter landing serveres champagne og snacks.
Pris kr. 2.195,-
Se tilbud

Kursus i ølbrygning
Det er blevet populært med øl fra mikrobryggerier, der ikke smager som standardøllet fra de store bryggerier. Men det er også blevet populært at brygge øl selv. Så hvis den omtalte mand godt kan lide øl og især specialøl, så giv ham et gavekort til et ølbrygningskursus. Deltagerne får 20 liter med hjem til gæring, så udviklingen til den endelige specialøl kan følges til dørs derhjemme.
Pris kr. 1.295,-
Se tilbud

 Den perfekte kærlighedsgave til mand
Kaerlighedsgave til mandHar du et ønske om, at give din partner eller mand en overraskelse som inkluderer luksus, forkælelse og sensualitet?
Så giv ham det ultimative gavekort, som inkluderer et besøg på et luksus spa-sted, hvor manden først får en skøn massage. Samtidigt får du en danselektion i sensuel dans (lap dance), som du senere skal udføre for ham. Efter mandens massage og dit dansekursus får I begge adgang til et hyggeligt badetempel, hvor der serveres chokolade fondue, champagne og lunt boblebad. Til slut overrasker du ham med den lap dance, du har lært tidligere.
Pris kr. 2.000,-
Se tilbud

Køretur i Lamborghini Gallardo på tysk motorvej
Lamborghini GallardoMænd drømmer ofte om hurtige biler og sportsvogne, som de aldrig får råd til med de danske afgifter. Men derfor kan man jo godt drømme og faktisk få en tur, hvis man bare får et gavekort til en tur. Gør mandens drøm til virkelighed og giv ham en tur, hvor man virkelig MÅ køre stærkt – nemlig i Tyskland på Autobahn’en ved Strasbourg eller Stuttgart lufthavn.
Pris kr. 3.200,-
Se tilbud

Ølsmagning
ØlsmagningUanset hvad du finder på, så vil et gavekort til en ølsmagning og rundtur på et af Danmarks mest populære mikrobryggerier altid vække glæde. Her får man indblik i, hvordan man brygger rigtig øl, som smager af noget. Og måske får lyst til at brygge sit eget specialøl derhjemme. Se kursus ovenfor.
Pris kr. 100,-
Se tilbud

Go Dream

This entry was posted in Til ham. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>